Tuesday, December 11, 2012

Happy Beday MAK !

Assalamualaikum....Salam Sejahtera...

Tak tahu la kenapa mood berblogging aku dah ke seberang tambak singapure ekkkk...
masuk blog ari ari ....tapi bnyk blogwalking jer....nak hapdet mcm tak bernapsu....
padahal ada je entri nak buat..mungkin dek kerana malas nak menaip agaknyer...
alahaii..mcm kene demam kure kure lak haku neh....
ok laa....tak kireee....arini nak wat jugak entri walaupun  haku sebokk mengalahkan pedana menteri...

Ehemmm!!..
Bismillahirahmanirohimm..Alhamdulilahhhhhh...
Syukur ke hadrat Allah swt.. usia MAK kesayangan hamba ini sudah pon menjangkau ke 51 taon arini..!!
Sesunguhnya MAK adalah segala galanya...tak payah citer banyakk..
luar dalam dia tahu pasal anak pompuan dia sorang nehh...
dulu pape MAK selalu disisi aku.......celik celik bijik mata je nmpk MAK dulu
sampai la haku ni jadi bini orangg....
MAK jugak la org pertama yg tgk incik asben dulu....hehe
sbb masa 1st time jmpa incik asben...aku bawak MAK okeh...hahahhaha...
masa tu we ols tak dikire dating...sbb we ols dalam gathering...hehe..
cuma tak sangka dlm gathering ramai2 tu..
terselit salah seorangnyer adalah suami aku sekarangg dan menantu dia...hahhaha..

lepas kawen je mak takde disisi  haku dah..sbb haku dah pindah ikot laki kat JB neh....
tapi mengadu domba tatap diteruskan..kalau tak dapat mengadu itu ini secara berdepan..dlm tepon pon jadi.

utk pengetahuan MAK..ATEH syg mak selama lamanya..dunia akhirat...
terima kasih MAK kerna melahirkan ateh...susah senang MAK menjaga kitaorg adik beradik..
ateh ingat tu seme...suka duka memang tersemat dlm kepala nih...

bila dah ada anak ni...baru ateh tahu susah senang nak jadi isteri dan emak dlm satu satu masa...
perasan memang kene kuat....dan memang kesabaran tonggak utama dlm perkahwinan..
MAK adalah contoh terbaek...
Ateh mintak maaf tak dpt bersama MAK pada hari lahir MAK..

tapi dun wory be hepi okeh MAK..sbb nti 22hb Dec ni ateh balik kl okeh...
nak wat seperaise..hehe...winduu MAK...


pic ni semasa kamek di srawak..coti mak dgn anak je okeh...



(Ateh nama manja aku okeh..so tlg jgn jeless wehh....)


6 comments:

  1. jelesnye dapat jumpa mak lagiiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...bg ler chance kat mama Syahmi neh..huhu

      Delete
  2. mudanya mak... mcm adik dengan kakak je

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak...mak kawen mude...masa umur 23 dapat myra...huhu....

      Delete
  3. kak myra, kak myra betul2 nak baju biru kami blogger ke memain? ;p
    nadia konpiusss. huhu. kalau akak nak, akak email nadia dekat nadiafarahida@gmail.com eh sebab nadia nak tanya saiz ape and nak tulis nama ape dekat lengan. kitorang tempah RM20 selai. nadia tunggu email akak eh.
    oh lagi satu, harap2 tarikh event anak yatim nanti akak free. boleh jumpa. yayyy!

    ReplyDelete
    Replies
    1. adikku nadia salam untuk kekasih..akak dah reply thru email...heheheh

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...