Friday, October 25, 2013

Syahmi dah pandai nyanyi...

nak share video my lil hero....

pandai nyanyi dah sekarang...tak kesah la..janji ada bunyi ujung ujung tuh...janji rowk.....hahahaha

video


ok bai...

Saturday, October 19, 2013

Hello October...My Birthday & Wedding months..

Hello October....

too late nak hapdet on october....tapi nak hapdet jugak...ada aku kesah....belog sendiri khenn...
macam biasa bulan october ni ada 2 hari bahagia aku.....

1st of course la my beday.....
2nd my wedding anniversary.....
taon ni genap umur 29taon....dan bulan october ni jugak ler genap 3 taon perkahwinan kitaorg....wahh..
masih jauh lagi perjalanan kami suami isteri.....semoga kekal hingga ke jannah dgn tenang,sabar..
semoga berjaya menghadapi rintangan yg mendatang.....aminnn...

sejak ada hero kecik ni aku dah malas nak romantik2 sgt.....buang karen je....q
cukup sekadar sambutan makan2 sesama kami......dan tiup kek yg dibeli secara slice je....
hahahahhahah...nak buek camno...laki den tak minat kek....den pon tak minat sgt....
so dari membuang duit beli kek beso beso kan rugi....ngeh ngeh ngeh....
duit tu boleh buat beli handbeg or kasut....takpon simpan g bercoti....

others than that plan nak cuti kitaorg terpaksa di tunda...sbb bulan nov ni nti kitaorg mulai busy turun naek turun naek KL....sbb ada wedding adik bongsu ku.....
alhamdulillah dah booking hotel...so tak perlu risau.....dapat tido semalam pon okla...at least dptla release tension...tu pon da alang2 cuti.....so harussss la mengunakan peluang yg ada.....utk pergi bercoti....






ok la babai..


Luv 3 of us..~~~





Thursday, October 17, 2013

Welcome to Country Garden Danga Bay !

mama n syahmi mencemar duli kat Country Garden  Danga Bay...so ni backdated punya story lagik....
memang backdated je laaa...nak up todate tak dapekkk la makcikkk....

ok memula sesaja bawak Syahmi ronda berdua while ayah dia busy with his bikers event...

keluar berdua ni bnyk cabaran...tapi Syahmi ni dah besar dan dah 2 tahun pon...so should be no problems at all...wlaupun ada rasa cuak jugak sbb budak kecik ni aktif....ko kene join berkejaran dgn dia sana sini occay....pastu pikirkan tempat tu tak jauh....so kuar uma dalam kul 4 lebih...sbb bajet sampai dalam kul 5...ghupenyer jammed okey nak masuk kat dlm tuh..yelaaahhh tmpt baru...so org pon berlumba lumba la nak masuk...cuaca plak cantekkk...so memang besst laaaaa.....

So far parking tak kene bayar....tapi tak tatau la later on..sbb tmpt ni belum 100% siap.....parking lot dia pon berpasir lagik....belum di tar kan.....tapi landskap dia memang cantik ...ai is teruja !!!
oklaa ada tmpt best cenggitu kat JB neh....bawak anak pusing2 waktu petang oklaaaa...bersiar2...amek angin...lokasi pon tak jauh kan dgn aku yg dok area Tampoi neh....

aritu tu amek gambar pon takbanyak....maklumlaaa...anak ai is so aktif...suh bergambar berlari sana sini dia...pastu pakai lak camera henpon murah...so redha je laa bnyk mana je yg dapat khenn....

happy viewing....~~



 Welcome to Country Garden @ Danga Bay




tgk tuu...hebat tak Syahmi nak henyak turtle....hahahahah...kejam tau anak aku neh...



 pantang nmpk kolam air....dok recce nak  masuk dlm tu main2 lettew..



 Map Country Garden~~



Penat jadi bikers...kita minum dulu !!!! hahahah propaaaaa
yoyo ooo je nmpk mcm motot tu dia yg ponya....hahaha..


till then...to be cont ~~~


luve 3 of us....


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...