Thursday, October 17, 2013

Welcome to Country Garden Danga Bay !

mama n syahmi mencemar duli kat Country Garden  Danga Bay...so ni backdated punya story lagik....
memang backdated je laaa...nak up todate tak dapekkk la makcikkk....

ok memula sesaja bawak Syahmi ronda berdua while ayah dia busy with his bikers event...

keluar berdua ni bnyk cabaran...tapi Syahmi ni dah besar dan dah 2 tahun pon...so should be no problems at all...wlaupun ada rasa cuak jugak sbb budak kecik ni aktif....ko kene join berkejaran dgn dia sana sini occay....pastu pikirkan tempat tu tak jauh....so kuar uma dalam kul 4 lebih...sbb bajet sampai dalam kul 5...ghupenyer jammed okey nak masuk kat dlm tuh..yelaaahhh tmpt baru...so org pon berlumba lumba la nak masuk...cuaca plak cantekkk...so memang besst laaaaa.....

So far parking tak kene bayar....tapi tak tatau la later on..sbb tmpt ni belum 100% siap.....parking lot dia pon berpasir lagik....belum di tar kan.....tapi landskap dia memang cantik ...ai is teruja !!!
oklaa ada tmpt best cenggitu kat JB neh....bawak anak pusing2 waktu petang oklaaaa...bersiar2...amek angin...lokasi pon tak jauh kan dgn aku yg dok area Tampoi neh....

aritu tu amek gambar pon takbanyak....maklumlaaa...anak ai is so aktif...suh bergambar berlari sana sini dia...pastu pakai lak camera henpon murah...so redha je laa bnyk mana je yg dapat khenn....

happy viewing....~~



 Welcome to Country Garden @ Danga Bay




tgk tuu...hebat tak Syahmi nak henyak turtle....hahahahah...kejam tau anak aku neh...



 pantang nmpk kolam air....dok recce nak  masuk dlm tu main2 lettew..



 Map Country Garden~~



Penat jadi bikers...kita minum dulu !!!! hahahah propaaaaa
yoyo ooo je nmpk mcm motot tu dia yg ponya....hahaha..


till then...to be cont ~~~


luve 3 of us....


4 comments:

  1. Wah.. bestnye myra dah pegi country garden tu.. teringin gak nak pegi nanti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. pergi laa...best bawak anak jenjalan....hehehe..

      Delete
  2. wahhh ada apa yang best kat situ? boleh pegi lepas ni hee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. jenjalan cuci mata ok...luas kawasan dia....:0

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...