Wednesday, May 29, 2013

environment baruuu ~~~

Assalamualaikum.....
 
Lama tak hapdet sebab dah bekerja di tempat yg baru ....environment baru....
 
Almost a month..Alhamdulillah rezeki utk Syahmi...
 
Masa agak mencemburui...anyway seronok bekerja disini.....
 
Semoga dipermudahkan....
 
Nak tahu saya keje di mana??
 
Sila scroll pic di bawah dan teka yer....hehehe...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Yes.......ini Marina @ Puteri Harbour...
 
tapi saya tak bekerja di Marina....
 
saya bekerja di sebelah Marina jek..  
 
hahahahaha
 
 
 
iaitu Puteri Harbour atau dengan lebih tepat lagi...
 
 
management of Little Red Cube..
 
apa Little Red Cube tu??
 
tu bangunan yg panjang kat bawah ni...
 


tak tau bangunan apa tu??
 
hah....sila tgk pic dibawah...mungkin anda mengerti....
 
*
 
*
 
*
 
*
 
*
 
*
 
*
 
*
 











 
taraaaaaa...............
 
Yea....Hello Kitty Land ~~~
 
Jempot la datang...:)
 
 
 
 

9 comments:

  1. Replies
    1. hehehe..nak merasa keje dgn GLC plak..:)

      Delete
  2. Wah.. myra dah keje kat Hello Kitty pulak yer.. ingatkan benti keje nak jd fulltime housewife jer.. hihi.. best tak kat hello kitty tu? apa yg menarik ada kat situ ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. blm lagi ke arah full time housewife...maybe someday...inshaallah...amin...menari utk awak laa...sbb ada anak gegurl...boleh masuk hello kitty...:)

      Delete
  3. Tgu aku dtg wei.....I'm happy for u......tahniah ......

    ReplyDelete
    Replies
    1. tggu ko dtg ntah bape taon la labuu...

      Delete
  4. wahh keje kat hello kitty ke? lat place tu dah bukak ke belum? heheheh :D

    ReplyDelete
  5. wahhh bestnyaaaaaaaa :))
    tahniah kakkk dapat keje tempat besttttt!

    ReplyDelete
  6. sakan la syahmi dtg situ free je..kita tak penah masuk..minggu lepas gi sana lalu luar je

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...